Bruno Lecanu Logo

Bruno Lecanu © 2019

Facebook

LinkedIn


Hos den Franske Kok, Bruno Lecanu og Det Franske Hjørne, kan du holde din næste fest, opleve en spændende kokkeskole eller afholde din virksomheds næste teambuilding. Alt sammen vil foregå i skønne omgivelser og med godt humør på Holmgaard.

Referencer & Presse

Presse
Her kan du læse et lille udpluk af vores omtale i pressen:

Danmarks Radio

Aarhus Update

Jyllands Posten´s Tillæg

Trustpilot

Tripadvisor

Referencer
Vi har gennem de seneste syv år afviklet omkring 500 teambuilding arrangementer Det er vores erfaring, at kokkeskole og teambuilding fungerer virkelig godt sammen. Her et lille udsnit af hyggelige arrangementer og kommentarer.

Festligt firmaarrangement med kolleger og påhæng i form af fransk kokkeskole. Meget spændende og inspirerende - og ikke mindst dejlig mad i skønne omgivelser. Arrangementet og Brunos mad anbefales varmt
-Raquel, Norconsult

Vi vil gerne sige tak for en rigtig god oplevelse igår.
Vi synes alle sammen, at det var rigtig godt, sjovt og meget spændende :-)
Vi tales ved.
De bedste hilsener

-Damir Brandic | Partneransvarlig

Hej Bruno,
Tak for et dejligt personale arrangement i September. Vi var bange for at vi var blevet lidt for ambitiøse med vore ønsker - men de blev gjort til skamme. Vi havde alle en dejlig aften hvor vi lærte om det franske køkken og fik smagt nogle forrygende retter.

-Mvh. Adexi A/S, Christian Ernst

Hej Bruno.
Vi havde alle en super dag.
Du er helt fantastisk og vi vil alle anbefale dig til andre.

-Pia Rasmussen, AARHUS TECH

Hej Bruno
Jeg vil først lige give dig et par tilbagemeldinger fra vores kokkeskole hos jer. Mine kolleger har udtalt følgende:
· Dejligt at der blev brugt råvarer, man har set før og som er tilgængelige i ethvert supermarked.
· Dejligt at man lærer at man næsten kan bruge alle grønsager, man har i huset, det drejer sig ofte om kreativitet.
· Vi lærte at alt kan bruges og meget lidt lander i skraldespanden. I går lavede jeg pesto af grønsags-resterne, det har jeg aldrig gjort før.
· Det var virkelig en øjenåbner at langtidsstege kød ved lav temperatur i ovn rullet ind i film og lagt i vandbad. Nu gør vi det også derhjemme med stor succes.
· At fisk skal steges ved SÅ lave temperaturer overraskede mig.....og at de er rå på toppen når de tages af varmen, hvor de under låg skal færdiglavet var også nyt..dejligt at lære (-;

-Karen, Danish Crown

Kære Bruno,
Tusind tusind tak for den mest fortryllende aften, hvor du både fik alle til at
deltage, slappe af og hygge sig. Og hvor var det udsøgt lækker mad i skønneKaren rammer. Danish Crown
Cabi’s direktør var også super begejstret J
Så endnu en tak og også rigtig god weekend til dig.

-Jytte Østervig, Serviceansvarlig, CABI

Udvalgte referencer:

Danish Crown
Energi Midt
Danske Bank
Mercuri Urval
Nordea
Ennova
Aida
Vestas
Jyllands-Posten
Danfoss
Dansk Commodities
Aarhus Kommune
Grundfos
Musikhuset Aarhus
Arla
TDC
Aarslef
NRGI
AROS Kommunikation
TC Electronic
Rambøll
Globus1
Region MidtJylland
Adexi
Bleau
Citrix
Elbek Vejrup
Århusvand
Hansen Toft
Jugel&Co
Ebay
White away
Kamstrup
Salling Group
Ørestad Gymnasium
Bridgestone Danmark
Norconsult
Midt Energie
Tømmerhandel
Stofa
Urenholt
Colombus
Fragt.dk
Lego
Mellerup Højskole
Føtex
Dansk Revision
MAS-HØVIK A/S
ÅLF
Cabi
Normal
Lægepraksis
Tændlæge
Cowi
IDEmøbler
Brøndum
Søster grene
Plantorama
Ascon
Garuda
Velux
Kongsted
Aarhus Kommune, Kultur og Borgerservice
Aida
Enig
Deloitte
EC POWER A/S
Acton
Illux
Mindworking
Bredana
Beumer group
Music-group.com
Therma
Ilva
Zueblin
Novicell
MT Højgaard
Bilka
COASTZONE A/S
Teknologisk Institut
Netværk gruppe
Round Table
Letsdance.tv/ Marianne Eihilt
Gorrissen Federspiel Advokatpartnerselskab